30. juni - 14:16
Du er her:   Brønnerud skole   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Grunnskolen - fellesinformasjon
Rustad og Kroer skolekrets

Informasjon om endring av Kroer og Rustad skolekrets

Skoletilhørighet for elever bosatt på Bjørnebekk

Ås kommune viser til vedtak i kommunestyret den 17.06.2020, i K-sak 47/20 Endring av skolekretsgrenser – endret skoletilhørighet for bosatte på Bjørnebekk og Danskerud. Fra og med 01.08.2020 er Rustad skole nærskolen til elever bosatt på Bjørnebekk.

Publisert: 17. juni 2020
alender

Barnehage- og skolerute for skoleåret 2020/2021

Her finner du barnehage- og skoleruta for kommende skoleår 2020/2021.

Publisert: 19. september 2019
klokke i klassrom

Skolenes start- og sluttidspunkter skoleåret 2020-2021

Her finner du en oversikt over når elevene i Ås begynner og slutter på skolen hver dag. Skolene og de forskjellige trinnene har ulike start- og sluttidspunkter.
Skoleruta finner du her.

Publisert: 14. mai 2020
Velkommen til skolestart i Ås kommune!

Skolestart i Ås kommune skoleåret 2020/2021

Ås kommune ønsker alle elever, foresatte og ansatte velkommen til et nytt skoleår!
Første skoledag er onsdag 19. august.
Under kan du lese om oppmøtetid for de ulike skolene og trinnene.

Publisert: 14. august 2018
Illustrasjon som viser to barn på vei til skolen.

Er du foresatt til et barn født i 2014?

Velkommen til Ås- skolen!

Barn som er født i 2014 skal meldes inn på den skolen de etter adresse sogner til.

Publisert: 14. januar 2020
SFO illustrasjonsbilde

Redusert åpningstid i SFO

Fra 27. april innføres det midlertidige åpningstider for kunne ivareta kravene til smittevern. Alle skolefritidsordningene i Ås vil ha kortere åpningstid i perioden hvor smitteverntiltakene er gjeldende.

Publisert: 23. april 2020

Varsel om nye priser for SFO fra skoleåret 2020/2021

Ås kommune varsler med dette om prisøkning i SFO fra og med 1. august 2020. Det varsles også om endret moderasjonsordning.

Publisert: 23. november 2017
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Grunnskolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpnes i løpet av uke 20. Det gjelder for alle trinn i

grunnskolen og videregående skole.

Publisert: 08. mai 2020
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Informasjon til foreldre om åpning av 1.- 4. trinn og SFO

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpne for 1.- 4.trinn og SFO fra mandag 27. april. Vi gleder vi oss til å fylle skolene våre med elever igjen!

Publisert: 23. april 2020
Tre barn holder hender ute på gresset.

Foreldrebetaling og refusjon i forbindelse med stengte kommunale barnehager og SFO

Det er ordinær foreldrebetaling i barnehager og SFO for de som har benyttet et tilbud fra 14. april. Foreldre får refundert for de dagene enhetene har vært koronastengt.

Publisert: 21. april 2020
Plan overgang barnehage - SFO-skole

Plan for overganger

Fra barnehage til skole/SFO og fra barneskole til ungdomsskole

Målet med planen er å styrke samarbeidet mellom enhetene, gi hvert enkelt barn en god overgang og skape en større helhet og sammenheng i barns oppvekstmiljø.
I planen finnes overgangsprosedyrer for overgangen mellom barnehage og skole/SFO, og mellom barneskole og ungdomsskole.

Publisert: 29. januar 2018
Nye Rustad skole

Utvidelse av Rustad skolekrets

Plansone Åsgård B innlemmes i Rustad skolekrets fra august 2019

Ås kommune viser til vedtak i kommunestyret den 21.06.2017, i sak Skolebehovsanalyse Ås sentrum.

Publisert: 21. mars 2019
buss

Søk om skoleskyss

Alle foresatte som ønsker gratis skoleskyss for sitt barn må søke om dette.

Publisert: 12. juni 2018

Informasjon om lærernormen

Fra og med skoleåret 2018-19 innføres en norm for lærertetthet i ordinær undervisning på skolenivå. Lærertetthetsnormen skal være en norm for forholdstallet mellom lærere og elever i ordinær undervisning.

Publisert: 03. april 2018
Illustrasjonsbilde for IST, administrativt system for barnehage, SFO og skole.

Søke, endre eller si opp plass i barnehage / SFO. Endre personopplysninger.

Oppvekstportalen for barnehage og skole/ SFO

Ås kommune har et felles system for opptak og administrasjon av barn i barnehage og SFO.

Publisert: 09. januar 2017

Rammeplan for skolefritidsordningen i Ås

og lokale årsplaner for den enkelte SFO

Med bakgrunn i prosjektet «Kvalitetsutvikling i skolefritidsordningen i Ås», har Ås kommune utarbeidet en felles kommunal rammeplan for skolefritidsordningen. På bakgrunn av denne er det også utarbeidet lokale årsplaner for den enkelte SFO.

Publisert: 15. august 2017
IKT- reglement

Kommunalt reglement for informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i Ås- skolen

Den 30.03.2016 vedtok hovedutvalg for oppvekst- og kultur reglement for IKT i Ås-skolen.

Publisert: 23. juli 2018
smartklokke

Informasjon om bruk av smartklokker/ mobilklokker

Ås kommune ønsker å informere om hvilke etiske og juridiske problemstillinger bruk av smartklokker/mobilklokker kan åpne opp for.

Publisert: 28. mars 2017

Forskrift om skoletilhørighet i Ås kommune

Kommunestyret vedtok 21. juni 2017 ny forskrift om skoletilhørighet.

Publisert: 11. mars 2014

Kommunal forskrift om reglement for orden og oppførsel i Ås-skolen

Den 21.01.2015 vedtok hovedutvalg for oppvekst- og kultur en forskrift om felles reglement for orden og oppførsel i Ås-skolen. Reglementet ble revidert 22.08.2018.

Publisert: 05. februar 2015