Moer sykehjem i Ås kommune. Foto: Ås kommune/Ivar Ola Opheim

Ingen nye smittede ved Moer sykehjem

Moer sykehjem har vært stengt for besøkende etter at tre ansatte testet positivt for korona. Nå åpnes det for at pårørende kan besøke sine nærmeste igjen, tre dager tidligere enn planlagt.
Illustrasjon av koronavirus

Smitterapport oppdatert søndag 18. oktober

Koronavirus – informasjon og helsehjelp

Hold deg oppdatert på informasjon om korona-situasjonen fra Ås kommune.
Ordfører Ola Opdal sammen med Marianne Legg, Tonje Kilaas-Roen og Maria-Therese Jensen fra Innbyggertorget

Støtt årets TV-aksjon: Et hav av muligheter

Ordfører Ola Nordal og Ås innbyggertorg oppfordrer til giverglede foran årets TV-aksjon som går av stabelen på søndag 18. oktober. I år blir det heldigital innsamling. Det kommer ingen bøssebærere på døren din i år, men det er flere måter du kan gi ditt bidrag på.
Just Holck Hauglien og Marte Amundstad mottar Miljøvernprisen for barn og unge i 2019 til Ås ungdomsskole.

Hvem fortjener Miljøvernprisen 2020?

Ås kommune leter etter årets mottaker av miljøvernprisen for barn og unge i Ås. Send inn forslag og fortell oss hva de har gjort for miljøet som gjør at de fortjener miljøvernprisen. Frist 6.november 2020.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: Ivar Ola Opheim |

Web levert av CustomPublish