Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Brønnerud skole   ›   Snarvei til IST

Snarvei til IST

Illustrasjonsbilde for IST, administrativt system for barnehage, SFO og skole.

Søke, endre eller si opp plass i barnehage / SFO. Endre personopplysninger.

Oppvekstportalen for barnehage og skole/ SFO

Ås kommune har et felles system for opptak og administrasjon av barn i barnehage og SFO.

In English - system for enrollment and administration of children in kindergarten and SFO.

Kommunen bruker et fullelektronisk opptakssystem for søknad og innmelding til barnehage og SFO og for å administrere personopplysninger. Systemet er levert av IST og kalles "Oppvekstportalen".

Alle foresatte med barn i barnehager eller skole/ SFO kan nå logge seg inn for å se og endre opplysninger om seg selv og sine barn. Ved innlogging i portalen vil foresatte få tilgang til "Min side". Her kan du legge inn telefonnummer, e-postadresser og/ eller endre andre personopplysninger.

Alle søknader om barnehageplass eller SFO- plass, alle endringer eller oppsigelser, skal gjøres via Oppvekstportalen. Her takker foresatte ja/ nei til plass, legger inn ønske om endret plasstype og sier opp plass. I Oppvekstportalen kan foresatte følge søknadsprosessen og vil bli varslet på sms og e-post når søknaden er mottatt og behandlet.

Er du folkeregistrert i Ås kommune, må du logge inn før du søker plass. Er du ikke folkeregistert i Ås, søker du plass uten å logge inn.

Innlogging vil skje ved bruk av ID-porten (MinID, BankID, Buypass eller Commfides). For mer informasjon om ID-porten, se http://eid.difi.no/.

Tips: Ønsker du å motta varsler om kunngjøringer og nyheter som dette, kan du laste ned Ås kommunes app og sette kategorien "Skole" og/eller "Barnehage" som favoritt.

Korona virus

Oppdatert informasjon fra Brønnerud skole 24.03.20

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.
Korona virus

Informasjon fra Brønnerud skole 17.03.20

Brønnerud skole er, som alle andre skoler i landet, stengt for å redusere smitten av koronaviruset. Bredeskapen varer inntil videre til 26.03.20 kl 18.    ...
info om stengte skoler

Informasjon til foreldre i Ås-skolen om stenging av skoler

Ås kommune følger regjeringens vedtak om å stenge alle skoler fra og med torsdag 12. mars.