30. juni - 14:16
Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Brønnerud skole   ›   Snarvei til IST

Snarvei til IST

Illustrasjonsbilde for IST, administrativt system for barnehage, SFO og skole.

Søke, endre eller si opp plass i barnehage / SFO. Endre personopplysninger.

Oppvekstportalen for barnehage og skole/ SFO

Ås kommune har et felles system for opptak og administrasjon av barn i barnehage og SFO.

In English - system for enrollment and administration of children in kindergarten and SFO.

Kommunen bruker et fullelektronisk opptakssystem for søknad og innmelding til barnehage og SFO og for å administrere personopplysninger. Systemet er levert av IST og kalles "Oppvekstportalen".

Alle foresatte med barn i barnehager eller skole/ SFO kan nå logge seg inn for å se og endre opplysninger om seg selv og sine barn. Ved innlogging i portalen vil foresatte få tilgang til "Min side". Her kan du legge inn telefonnummer, e-postadresser og/ eller endre andre personopplysninger.

Alle søknader om barnehageplass eller SFO- plass, alle endringer eller oppsigelser, skal gjøres via Oppvekstportalen. Her takker foresatte ja/ nei til plass, legger inn ønske om endret plasstype og sier opp plass. I Oppvekstportalen kan foresatte følge søknadsprosessen og vil bli varslet på sms og e-post når søknaden er mottatt og behandlet.

Er du folkeregistrert i Ås kommune, må du logge inn før du søker plass. Er du ikke folkeregistert i Ås, søker du plass uten å logge inn.

Innlogging vil skje ved bruk av ID-porten (MinID, BankID, Buypass eller Commfides). For mer informasjon om ID-porten, se http://eid.difi.no/.

Tips: Ønsker du å motta varsler om kunngjøringer og nyheter som dette, kan du laste ned Ås kommunes app og sette kategorien "Skole" og/eller "Barnehage" som favoritt.

Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Grunnskolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpnes i løpet av uke 20. Det gjelder for alle trinn i grunnskolen og videregående skole.
SFO illustrasjonsbilde

Redusert åpningstid i SFO

Fra 27. april innføres det midlertidige åpningstider for kunne ivareta kravene til smittevern. Alle skolefritidsordningene i Ås vil ha kortere åpningstid i peri...
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Informasjon til foreldre om åpning av 1.- 4. trinn og SFO

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpne for 1.- 4.trinn og SFO fra mandag 27. april. Vi gleder vi oss til å fylle skolene våre med elever igjen!