25. august - 09:52
Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Brønnerud skole   ›   Aktuelt
Logo kun blomst

Til alle nye 1. trinnselever og foresatte

Oppstart på Brønnerud skole er onsdag 19.8.20 kl 09.00 ved flaggstanga i skolegården. Her vil dere møte lærerne deres, SFO-leder, assisterende rektor og rektor. Elevene blir ropt opp og blir med lærerne inn i klasserommet.  På grunn av smittevern kan det bare være med to voksne per elev til skolen (les skriv fra virksomhetsleder som egen artikkel). Ingen voksne får være med inn i skolebygget. Når elevene går inn sammen med lærerne sine, så går alle voksne til gymsalen. Der har vi et foreldremøte hvor vi informerer om viktige ting rundt oppstarten. SFO-leder, assisterende rektor og rektor er med på dette. Det vil også bli et ordinært foreldremøte med lærerne i nærmeste fremtid. Vi gleder oss til å bli kjent med dere. Velkommen til Brønnerud skole! :)

Vennlig hilsen Trine (rektor)